RMA aanvragen voor een reparatie

 Storingen aan overige apparatuur op basis van carry-in en onderhoud aan barcodescanners, hand- en truckterminals, RF-accesspoints en overige apparatuur worden door ons Service Centre in Hendrik Ido Ambacht gecoördineerd. Voordat u uw apparatuur aan Dalosy opstuurt of aanbiedt, dient u eerst de storing aan te melden zodat deze bij ons bekend is.

Nadat wij uw melding hebben ontvangen, ontvangt u van ons een zogenaamd “Return Material Authorisation”-nummer. Het RMA-nummer geeft aan dat uw storing bekend is in ons systeem en is noodzakelijk om een vlotte afhandeling van uw storing te kunnen garanderen.

Vul uw gegevens hieronder zo volledig mogelijk in om uw storing direct bij ons aan te melden.

Terug naar Support
Stap 1 | RMA formulier

Verzend / retouradres

Selecteer indien factuuradres anders is dan bezoekaders

Factuuradres


Selecteer indien van toepassing

Prijsopgave gewenst

Omschrijving Product(en)


Voorwaarden

 • Alle retourzendingen aan Dalosy dienen te allen tijde voorzien te zijn van een geldig RMA-nummer dat goed zichtbaar aan de buitenzijde van de verpakking dient
  te zijn vermeld.
 • RMA nummers zijn geldig tot 10 dagen na aanvraag.
 • Dalosy behoudt zich het recht voor RMA aanvragen te weigeren en onderzoekskosten en/of kosten voor retournering in rekening te brengen.

Ik ga akkoord met de hierboven vermelde voorwaarden en geef hierbij Dalosy opdracht tot het in behandeling nemen van deze RMA aanvraag.*
Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.*

Stap 2 | Melding afronden

 • Stuur uw apparaat, na ontvangst van het RMA-nummer, in de originele verpakking of, indien deze niet beschikbaar is, in ieder geval adequaat verpakt naar:
  Dalosy Projecten B.V.
  t.a.v. Customer Service Desk
  Nieuwe Bosweg 10
  3341 LH HENDRIK-IDO-AMBACHT
  Vermeld altijd aan de buitenzijde van de verpakking, met een opvallende sticker, het RMA-nummer! Voeg tevens een duidelijke klachtomschrijving bij; gebruik hiervoor bij voorkeur doorzichtige vervoersenveloppen.
 • Vermeld altijd het betreffende RMA-nummer bij vragen aan en/of correspondentie met de Dalosy Customer Service Desk.
 • De kosten voor het verzenden van apparatuur naar Dalosy zijn voor rekening van de klant/opdrachtgever. Transportschade of zoek raken van de goederen tijdens transport naar Dalosy is voor risico van de klant/opdrachtgever.
 • De apparatuur dient uiterlijk 10 werkdagen na uitgifte van het RMA-nummer bij Dalosy ontvangen te zijn. Na deze periode vervalt het RMA-nummer.